جذب ۲۸۹۰ نفر در آموزش و پرورش گیلان/۱۰ مدرسه تک دانش آموزی عشایری داریم

در شهرستان تاریخ انتشار: 03/02/09 بدون نظر   177 بازدید

اندازه فونت    
جذب ۲۸۹۰ نفر در آموزش و پرورش گیلان/۱۰ مدرسه تک دانش آموزی عشایری داریم

ایسنا/گیلان مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با اشاره به جذب ۱۲۸ هزار و ۵۸۱ نفر در آموزش و پرورش طی سال‌جاری، تصریح کرد: سهمیه گیلان از این جذب ۲۸۹۰ نفر است که ۱۰۱۱ نفر از طریق کنکور و دانشجو معلم هستند و مابقی از طریق برگزاری آزمون‌های استخدامی جذب می‌شوند.

محمد رمضانی، امروز ۹ اردیبهشت‌ماه در نشست با خبرنگاران به مناسبت در پیش بودن هفته گرامیداشت مقام معلم، با اشاره به تاثیر همراهی اصحاب رسانه در انجام مأموریت‌های آموزش و پرورش اظهار کرد: برای اجرای مأموریت‌های آموزش و پرورش به مشارکت اولیا خیلی نیازمند هستیم، رسانه می‌تواند در ایجاد همسویی و همراهی اولیا نقش آفرینی کند.

وی با اشاره به ویژه برنامه‌های گرامیداشت هفته معلم که در سراسر استان برگزار می‌شود، افزود: نواختن زنگ سپاس معلم در صبح روز ۱۱ اردیبهشت همزمان در مدارس استان با حضور مسئولین، گلباران و غبارروبی مزار شهدا، دیدار با خانواده شهدای دانش‌آموز و فرهنگی، اعزام معلمین نمونه و همکاران ستادی به دیدار معلمان با مقام معظم رهبری، برگزاری همایش استانی تجلیل از معلمان در دهکده ساحلی انزلی، تجلیل از رؤسا و مدیران کل آموزش و پرورش استان در بعد از انقلاب، حضور در میعادگاه‌های نماز جمعه ۱۴ اردیبهشت‌ماه، حضور در صدا و سیما و ارائه عملکرد از جمله برنامه‌های مناسبتی هفته گرامیداشت مقام معلم است؛ ۴۷ نفر از معلمان و فرهنگیان گیلان برای دیدار با مقام معظم رهبری اعزام می‌شوند.

رمضانی با اشاره به فرآیند انتخاب معلم نمونه گفت: طی فراخوانی که برای انتخاب معلم نمونه در استان داشتیم، ۶۴ درصد معلمین شرکت کردند، پس از ارزیابی معلمین در مرحله مدرسه‌ای، در نهایت ۱۰۲ معلم به مرحله استانی راه یافتند، در این مرحله هم پس از ارزیابی مستندات و حتی حضور در کلاس درس آنها در نهایت ۹ برگزیده از استان انتخاب و به تهران معرفی شدند، در مرحله کشوری هم پس از انجام مصاحبه و بررسی مستندات مرتضی بصیری از رودبار معلم متوسطه دوم به عنوان نمونه کشوری انتخاب شد؛ در کشور فقط ۱۵ معلم نمونه کشوری انتخاب شدند که یک نفر از گیلان است.

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با اشاره به جذب ۱۲۸ هزار و ۵۸۱ نفر در آموزش و پرورش طی سال‌جاری، تصریح کرد: سهمیه گیلان از این جذب ۲۸۹۰ نفر است که ۱۰۱۱ نفر از طریق کنکور و دانشجو معلم هستند و مابقی از طریق برگزاری آزمون‌های استخدامی جذب می‌شوند.

وی ادامه داد: از میزان سهمیه جذب ۲۹۶ نفر آموزگار، ۵۶۲ نفر کیفیت بخشی (معاون و مربی پرورشی، مشاور، مراقب بهداشت و مربی تربیت بدنی)، ۴۶۱ نفر دبیر و هنرآموزی، ۱۸ نفر معلولین، یک نفر نخبگان، ۵۴۱ نفر سرایدار و خدمتگزار می‌باشد.

رمضانی با اشاره به جایگاه گیلان در کنکور سراسری سال ۱۴۰۲ خاطرنشان کرد: در کنکور سال گذشته ۳۸ رتبه زیر ۱۰۰، حدود ۱۵۰ رتبه سه رقمی، رتبه تک رقمی پنج گروه علوم ریاضی داشتیم که از جمله درخشش دانش‌آموزان گیلان در کنکور سراسری سال گذشته بوده است.

جذب ۲۸۹۰ نفر در آموزش و پرورش گیلان/۱۰ مدرسه تک دانش آموزی عشایری داریم

شناسایی و بازگرداندن ۱۸۵ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل به مدرسه

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان در خصوص شناسایی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل یا ترک تحصیل شده، گفت: در راستای برقرای عدالت آموزشی ۱۰ مدرسه تک دانش آموزی در نواحی روستایی و عشایری داریم که با وجود یک دانش‌آموز در حال فعالیت هستند، چالش جامانده از تحصیل یا یا ترک تحصیل وجود دارد که از فرمانداران، قوه قضاییه و نیروی انتظامی خواستیم در راستای شناسایی چنین موارد و کمک به ادامه تحصیل آنان به آموزش و پرورش کمک کنند، با اجرای طرح شهید «محمودوند» دانش‌آموزانی شناسایی شدند و توانستیم حدود ۱۸۵ دانش‌آموز را برای ادامه تحصیل به مدرسه بازگردانیم و حتی از سرانه خودمان با تهیه لوازم التحریر به آنها کمک می‌کنیم.

وی بیان کرد: در سنوات گذشته فقط امتحانات پایه دوازدهم نهایی برگزار می‌شد اما با توجه به تأثیر معدل در کنکور، آزمون‌های پایه دهم، یازدهم و دوازدهم به صورت نهایی و مشابه کنکور به صورت سراسری برگزار می‌شود. ماموریت مدرسه این نیست که دانش‌آموز به دانشگاه برود بلکه رسالت ما انتقال فرهنگ و هویت بخشی ملی به فرزندان این مرز و بوم است.

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با اشاره به مفهومی شدن آموزش‌ها، افزود: آموزش‌های معلم باید مفهومی باشد تا دانش‌آموز بتواند مفهومی و کاربردی یاد بگیرد، این امر فوق العاده سخت بود و بیش از ۱۰ میلیارد تومان وسایل آموزشی خریداری شد.

رمضانی با اشاره به نهضت مدرسه‌سازی در دولت سیزدهم گفت: سهم گیلان از این مدرسه‌سازی در دولت سیزدهم ۹۶ پروژه آموزشی و پرورشی شامل ۴۳۶ کلاس درس با زیربنایی حدود ۵۷ هزار مترمربع بوده، علاوه بر این سرانه ورزشی استان هم ۶۰ درصد رشد داشته داشته است.

وی با اشاره به اجرای رویداد «الف تا» در مدارس استان، اظهار کرد: این طرح باشناسایی و به اشتراک گذاری رویکردها خلاقانه به عنوان الفبای تحول در آموزش و پرورش با هدف ایجاد بانک ایده‌ها و تجربه‌ها اجرا شد، تاکنون ۹۹۵ مورد اثر به دبیرخانه ارسال شده که ۳۵ مورد از این طرح‌ها در بخش مدیریت و رهبری مدرسه، ۶۲ طرح محیط تربیتی، ۱۵۴ طرح برنامه تربیت، ۳۹ طرح سلامت و تربیت بدنی، ۵۵۷ طرح در بخش فرآیندهای یاددهی و یادگیری شامل جشنواره‌های تدریس الگوهای برتر است.

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان از اجرای طرح نماد در استان خبر داد و بیان کرد: طرح نظام مراقبت از آسیب‌های اجتماعی «نماد» از دیگر برنامه‌های آموزش و پرورش گیلان بوده که با هدف پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی با ائتلاف ۱۴ دستگاه در حال اجراست، دانش‌آموزان پس از غربالگری در صورت نیاز حمایت می‌شوند.

وی گفت: مقرر شده صندوق ذخیره فرهنگیان با مشارکت آموزش و پرورش در مبحث خانه‌دار کردن فرهنگیان و منازل مسکونی ورود کند و با زمین‌هایی که در اختیارشان می‌گذاریم این منازل را بسازند. طبق برنامه‌ریزی‌ها قرار است یک دهکده ورزشی در استان احداث شود.

رمضانی ادامه داد: در بحث مولدسازی در استان به ۲۲ ملک در شهرهای رشت، آستارا، تالش، شفت، املش، لنگرود، کیاشهر، رحیم آباد، سنگر، لاهیجان و بندرانزلی رسیدیم که در کمیسیون‌های مختلف است.

انتهای پیام

این پست ۲۹۴ بار بازدید شده

مطالب مرتبط

نظر شما

  • لطفاً از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های تکراری ، توهین به دیگران و ارسال متن های طولانی و اسپم خودداری نمایید.
  • از کلمات و اصطلاحاتی که محتوای نامناسب و توهین آمیز دارند در دیدگاه خود استفاده نکنید.
  • اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
رفتن به ابتدای صفحه
شماره و آدرس خود را ارسال نمائید