این آجیل خطر مرگ را کاهش می دهد

فناوری تاریخ انتشار: 03/01/29 بدون نظر   237 بازدید

اندازه فونت    
این آجیل خطر مرگ را کاهش می دهد
معمولاً آجیل جزء آن دسته از مواد غذایی هست که اکثر افراد تمایل به مصرف آن دارند. آجیل ها با طعم های خوشمزه ای در دسترس قرار می گیرند و برای سلامت قلب، کاهش کلسترول، و کاهش التهابات مفید هستند.

همچنین سرشار از مواد غذایی مفید مانند فیبر و آنتی اکسیدان هم هستند و در نتیجه مصرف آن ها می تواند فواید زیادی به بدن شما برساند. مطالعه ای در این زمینه به این نتیجه رسیده است که مصرف یک نوع آجیل خاص به اندازه ۵ بار در هفته طول عمر افراد را تا بیش از یک سال افزایش می دهد.

مطالعه ای در ۴ آگوست در یکی از مراکز معتبر به این نتیجه رسید که اگر شما به اندازه یک کف دست گردو را به اندازه ۵ بار در هفته مصرف کنید، قطعا طول عمر بیشتری خواهید داشت. حتی می توانید تعداد دفعات مصرف را افزایش هم دهید. کسانی که این کار را انجام می دهند، نسبت به کسانی که گردو مصرف نمی کنند، ۱۴ درصد خطر مرگ و میر کمتری دارند و ۲۵ درصد خطر مرگ و میر بر اثر بیماری های قلبی عروقی نیز در آن ها کم تر است.

حتی مصرف مقدار کم گردو باز هم برای سلامتی فواید دارد. اگر دوست ندارید و نمی توانید ۵ بار در هفته آن را استفاده کنید، نگران نباشید. دانشگاه هاروارد در تحقیقاتی به این نتیجه رسیده است که اگر فقط ۲ الی ۴ بار در هفته گردو مصرف کنید، باز هم می توانید فواید زیادی به بدنتان برسانید و تا ۱۳ درصد خطر مرگ و میر و ۱۴ درصد خطر مرگ و میر بر اثر بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهید و حدوداً یک سال به عمر خود اضافه کنید.

گردو همچنین برای کسانی که آن را پراکنده می خورند هم مفید است. اگر رژیم غذایی دقیق و مشخصی ندارید، می توانید گردو را در آن وارد کنید. تحقیقات نشان می دهد هنگامی که افراد در رژیم غذایی خود حداقل به اندازه یک وعده کوچک یعنی نصف کف دست در هفته گردو مصرف کنند، تا ۱۲ درصد خطر مرگ و میر در آن ها کاهش پیدا می کند. پس حتی اگر شده، به صورت پراکنده هم گردو مصرف کنید.

گردو سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدان است که فواید زیادی برای سلامتی دارد. تحقیقات دانشگاه هاروارد نشان می دهد که گردو فواید زیادی برای سلامتی دارد و حاوی پروتئین، فیبر، منیزیم و اسید چرب امگا ۳ است و سرشار از آنتی اکسیدان بوده و برای سلامت معده و روده و کاهش وزن بسیار اهمیت دارد و خطر سرطان را نیز کاهش می دهد.

این پست ۴۶۴ بار بازدید شده

برچسب ها:
مطالب مرتبط

نظر شما

  • لطفاً از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های تکراری ، توهین به دیگران و ارسال متن های طولانی و اسپم خودداری نمایید.
  • از کلمات و اصطلاحاتی که محتوای نامناسب و توهین آمیز دارند در دیدگاه خود استفاده نکنید.
  • اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
رفتن به ابتدای صفحه
شماره و آدرس خود را ارسال نمائید