تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۷ مهر ۹۶.::. ساعت : ۴:۵۰ ب.ظ
فاقددیدگاه

دستور پخت تره رودباری – رضا همتی الیزه

منجیل خبر –
از سایت زیتون رودبار – با تشکر از آقای رضا همتی الیزه

معمولا این تره رو با سبزیهای محلی مانند چوارچ،دندان نسا (برگ خرفه ) ،تو فصل تابستون درست میکنن،نسل جدید ما دارند دور میشن از این غذاهای اصیل بومی ما باید با حفظ چهارچوب اصالت این غذاها بازپروری کنیم تا به ذائقه نسل جدید نزدیک بشیم ،تا از غذاهای ناسالم فاصله بگیرن و سلامتی جامعه مون بازسازی کنین ،

اما روش دیگه ایی که اینجا اموزششو داریم به سبک جدید بسیار خوشمزه درست میکنیم، قدیما این تره تو رودبار مرسوم بود ،معمولا تو فصل گوجه سبز و غوره درست میکردن ،الانم که فصل غوره هست ،راحت میشه این غذا رو درست کرد

مواد لازم :

سبزی کوکو ۱ کیلو حدودای ۴۰ درصدش برگ چغندر باشه ،
لوبیا سبز خرد شده حدود یه لیوان پر
گوجه فرنگی چهار عدد متوسط
غوره یا ،اگه فصل گوجه سبز باشه اندازه لازم (ذائقه مقدار ترشی که میپسندین )
سیر ۲حبه بزرگ
تخم مرغ ۳ عدد
روغن زیتون یا مایع به مقدار لازم
نمک و زردچوبه ،فلفل سیاه ،کمی گلپر

طرز تهیه :

ابتدا سبزی پاک کرده شسته خردش میکنیم ،لوبیا سبز خرد کرده ،گوجه ها رو به قسمت تقسیم کرده ، غوره عسکری هم اماده

تو قابلمه ابتدا لوبیا سبز میریزیم ،بعد رو سبزی گوجه ها فرنگیها طوری میچیینیم که پخته شد پوستشو راحت جدا کنیم ،غور یا گوجه سبز رو ریخته حدودای یه لیوان اب ریخته درشو میزاریم تا خوب پخته بشه ، سپس سیر رنده کرده با روغن و زردچوبه تفت ملایم می دیم سیر سبک شد رو روغن قرار گرفت تخم مرغ اضافه میکنیم اروم هم میزنیم تا بشکل گلوله های بزرگ در بیاد ،تره پخته شده رو با گوشت کوب له کرده با تخم مرغ مخلوط میکنیم فلفل سیاهو نمک ،گلپر زده ، سرخ میکنیم ،تست مزه گرفته اگه ترشی کمی داشت ابغوره اضافه میکنیم
معمولا این غذا با برنج سرو میشه

نکته این غذا رو میشه با روغن زیتون یا روغن معمولی سرخ کرد، اگه غوره عسکری در دسترس نیست غوره های دونه دار میتونیم دونه هاشو در بیاریم پوست و اب غوره رو اضافه کنین ،یا غیر فصل غوره از اب غوره استفاده کنین.

 

این مطلب در 24 ساعت اخیر 23 بار بازدید شده

دیدگاه خود را به ما بگویید.

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A